Despre Noi

Home » Despre Noi

 

 

Suntem specializati pe activitati de pregatire a temelor, pregatire suplimentara, Limba Engleza

In programul nostru sunt incluse cursuri de limbi straine si materii esentiale. De asemenea, punem la dispozitia celor mici si dornici de a invata lucruri noi, Cluburile WonderKids. Fiecare club isi orienteaza activitatea pe diverse teme ce ii ajuta pe copii sa se dezvolte si sa interactioneze. Cursurile de pian, canto, inot sau pictura cu siguranta vor capta spiritul creativ si energia copiilor.
Din dorinta de a ajuta tanara generatie, am inclus in programul nostru activitati ce ajuta la dezvoltarea culturala. Atelierele de geografie si istorie, desen sau pictura, puzzle, film si muzica sunt un pas inainte in ceea ce noi credem ca poate ajuta copiii sa isi descopere latura artistica. In plus, am creat si Scoala de Vara, disponibila pe perioada vacantelor.

Pentru a putea oferi cat mai multor copii posibilitatea de a face parte din experienta “WonderKids”, acceptam inscrieri si in timpul anului, in limita locurilor disponibile. Taxa de scolarizare se poate achita in cel mult 10 rate egale.